Om oss

Saknad Sverige är en ideell organisation som hjälper räddningstjänst, polis och anhöriga att hitta försvunna personer. Samt att vi även en gång i veckan delar ut mat och kläder till hemlösa. Saknad Sverige startade sin verksamhet  i Västernorrland, men vi finns i hela landet. 

Vår organisation bygger på frivilliga personer som ställer upp på att söka efter försvunna personer, eller delar ut mat och kläder till hemlösa och utsatta. Alla som hjälper till i sök, som leder insatser och sitter i vår jour är frivilliga och gör detta ideellt.

Vårt mål är att kunna starta en sökinsats så fort som möjligt från det att anmälan kommit in till oss, och att finnas för anhöriga under hela processen. 

Vi tar emot alla slags sökförfrågningar gällande människor, även kalla fall så länge det finns en anmälan hos polisen. Vi söker inte djur.

Om du vill bli en del av vår organisation och hjälpa till, skicka oss ett mail med en beskrivning av dig själv, märk ditt mail med frivillig . Vill du lite mer som att genomgå en utbildning för att kunna leda sök, skriv det längst ner i ditt mail. Glöm ej telefon nummer så vi kan kontakta dig. Eller ring oss på 010-5857000. För att kunna vara med ska du vara över 18 år och ej finnas i polisens belastningsregister. Beroende på vad just DU vill göra i organisationen kan vi begära utdrag. Vi kommer fortlöpande utbilda både patrulledare och insatsledare, samt assistenter.